Slet Facebook konto fuldstændig

Her får du en guide til hvordan du sletter din Facebook konto permanent. Altså så den ikke bare inaktiveres, men bliver fuldstændig slettet.

Er du blevet træt af Facebook, og vil gerne slette din profil? Så er her en guide til hvordan du gør det permanent, så alle dine data bliver slettet på Facebook.

Før du sletter din profil kan det være en god ide at tage en backup af alle dine data på Facebook.

Herefter kan du slette din Facebook profil fuldstændig ved at følge disse trin:

  1. Log først ind på din Facebook profil.
  2. Gå så ind på følgende side: https://www.facebook.com/help/delete_account
  3. Tryk på knappen “Slet min konto”.
  4. Log igen ind på din Facebook profil for at bekræfte.
  5. Indtast password for at bekræfte.

Du får så at vide at din Facebook konto vil blive slettet permanent i løbet af 14 dage. Du skal være opmærksom på, at hvis du logger ind igen inden for de 14 dage, så bliver den genaktiveret. Det er også grunden til at du skal vente 14 dage, da du så har muligheden for at fortryde. Efter de 14 dage er der ingen mulighed for at genskabe din Facebook konto.

Skriv et svar